Etusivu

Hei ja tervetuloa lukemaan musiikin maailmaan keskittyvää sivustoa. Meistä jokainen kuulee musiikkia ainakin jossain määrin. Toisilla radio on aina taustalla, kun taas toiset nauttivat musiikista aina silloin tällöin. Musiikki kuitenkin koskettaa meitä kaikkia tavalla tai toisella. Tämän blogin tarkoituksena on tuoda musiikin ilosanomaa jokaiselle ja samalla toimia viihdyttävänä sivustona, josta saa samalla uutta tietoa.

Blogissa keskitytään eniten pop- ja tanssimusiikkiin ja käydään läpi tietenkin kyseisten musiikkityylien suurimpia tähtiä ja vaikuttajia. Sen lisäksi blogin tarkoituksena on tuoda esille uusia artisteja ja yhtyeitä, jotta ne saisivat enemmän julkisuutta. Aloittelevien artistien ja yhtyeiden tukeminen onkin yksi tämän blogin tärkeimmistä tehtävistä, joten toivottavasti mahdollisimman moni lukija löytää uusia suosikkiyhtyeitä ja -artisteja kirjoitusten perusteella. Artistien ja yhtyeiden kohdalla käydään läpi niin suomalaisia kuin ulkomaisiakin tulokkaita ja sitä, mistä heidän musiikkiaan voi kuunnella.

Vinkkejä aloitteleville artisteille

Blogin kautta aloitteleva artisti tai yhtye voi saada vinkkejä uransa aloittamiseen. Tänäkin päivänä harmittavan monet lahjakkaat muusikot päätyvät soittamaan ainoastaan paikallisiin baareihin, vaikka heillä olisi lahjoja paljon muuhunkin. Tämän blogin ideana on antaa vinkkejä siihen, kuinka itseään ja musiikkiaan voi tuoda tunnetuksi. Läpi käydään niin markkinointistrategiaa kuin levyn äänittämistäkin. Artikkeleista aloitteleva artisti voi saada sellaista tietoa, josta on hänelle apua urallaan. Läpi käydään myös sitä, kuinka yksittäisiä keikkoja ja jopa kokonaisia kiertueita varataan. Blogissa selvitetään myös sitä, miten artistin tai yhtyeen kappaleet pääsevät helpoiten radiosoittoon. Se ei aina ole kovin yksinkertaista, sillä radiosoittoon otetaan vain murto-osa kappaleista, joita sinne tarjotaan. Artistin tulee siis erottua joukosta. Tämä blogi kertoo sinulle, kuinka joukosta erotutaan ja kuinka musiikkimaailman kovassa kilpailussa pärjätään.

Artikkelit valottavat asioita aloittelevan artistin näkökulmasta. Luvassa on siis tärkeää tietoa, joka jokaisen artistin tulee tietää matkalla tähtiin. Tieto kannattaa tallettaa mieleensä siten, että sen muistaa oikean hetken tullessa. Näiden artikkeleiden lukemisen jälkeen olet valmis musiikkimaailman koitoksiin, joten ota hyvä asento ja lähde selaamaan artikkeleita. Vielä kerran lämpimästi tervetuloa. Toivottavasti viihdyt tämän blogin parissa.